InstructorHans Terpstra
TypeOnsite Course
Prijs€ op aanvraag
Inschrijven

Ontwikkel je eigen cursus, training of workshop!

Schakel de professional in om uw ideeën te verwezelijken.

Het kan goed zijn, dat je de behoefte voelt om een speciale, op maat gemaakte cursus, workshop of training te willen organiseren. Je kent de vraagstelling en je weet wat je wil bereiken. Alléén weet je niet hoe…

Schakel dan idee!anders in, die op basis van wederzijds respect en vertrouwen samen met jou de mogelijkheden onderzoekt om jouw idee en visie helder te krijgen, jouw wensen en doelen concreet te formuleren en helpt een passende strategie te ontwikkelen om je doelen te bereiken. Dat leidt onherroepelijk tot succes!

Bij groepsprocessen kan idee!anders ook als teamcoach ingeschakeld worden. De teamcoach maakt iedere deelnemer bewust van zijn huidige positie, helpt bij de teambuilding, de transparantie binnen het team, het samen bepalen van de richting, het respecteren van elkaars kwaliteiten en deelgenoot worden van de gezamenlijke doelen. Deze verbeterde samenwerking (échte verbinding) leidt tot betere benutting van de talenten en groei van zowel het gehele team als de afzonderlijke teamleden.

idee!anders: uw professionele partner en coach bij de realisatie van uw doelen!