+31 (0)45 850 22 16 | +31 (0)6 37 54 43 07
info@ideeanders.nl

Single Blog Title

This is a single blog caption
19 nov 2015

Dank voor de documenten en de fijne uitleg

/
Posted By
/
Comments0

 

Dank voor de documenten en de fijne uitleg tijdens de twee avonden! Ik ben hier direct mee aan de slag gegaan voor een project waar ik op het werk mee te maken krijg. Ik heb enkele zaken uit jouw documenten in een agendavorm gegoten voor een brainstormsessie (plus vervolgtraject). Ik ben erg benieuwd naar hoe dit gaat uitpakken. Maar ik denk dat het geven van structuur aan zo’n sessie(s) voorkomt dat je eindigt in oeverloos gezwam. 

Ik heb ook met de voorzitter van onze buurtvereniging gesproken over zo’n sessie voor ons bestuur. Ik denk dat het goed is om dit vastgeroeste bestuur eens uit zijn comfortzone te trekken. Wie weet wat dit oplevert!

Wij houden contact.

Vriendelijke groet,
Torsten Faruhn

Leave a Reply