+31 (0)45 850 22 16 | +31 (0)6 37 54 43 07
info@ideeanders.nl

Single Blog Title

This is a single blog caption
15 nov 2015

Basiscursus “Creatief Denken” bij de Vrijwilligerscentrale Parkstad

/
Posted By
/
Comments0

 

Dank voor de inspirerende cursus “Creatief Denken” en het cursusmateriaal. Er zaten nog leuke proefjes bij, zoals die blauwe vlek, die tegen de roze achtergrond wegvalt. Misschien dat we je eens vragen voor onze groep vrijwilligers van de Thuisadministratie.

Gisteren was er trouwens iets bij Tegenlicht, waarin creatief denken ook een rol speelde. De architect, Thomas Rau, was op zoek naar hoe je duurzaam kon bouwen, dus zonder de materialen te verspillen, maar deze weer te hergebruiken. Zijn oplossing was de wereld als een kermis te zien, waarin ook alles steeds afgebroken en opgebouwd wordt.

M.v.g.

Maurice Franssen

Thuisadministratie Humanitas Parkstad

 

Leave a Reply