+31 (0)45 850 22 16 | +31 (0)6 37 54 43 07
info@ideeanders.nl

Onze aanpak

idee

idee!anders biedt op maat gesneden cursussen, workshops en trainingen op het gebied van creativiteitsontwikkeling en innovatie in de ruimste zin van het woord.

Uitgangspunt bij idee!anders is het genereren van zoveel mogelijk ideeën, waarbij bruikbaarheid of technische en economische haalbaarheid in eerste instantie een ondergeschikte rol spelen. Blokkades, die het “vrije denken” in de weg staan, worden overwonnen. Men leert uit de vele ideeën, en let wel: er valt wat te kiezen!, de beste ideeën te selecteren, uit te werken en te presenteren.

idee!anders: ervaar de power van het anders denken!

 

anders

idee!anders leert je anders te denken en de bewustwording hiervan kan er ertoe leiden, dat men anders gaat handelen.

De cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en sociale vaardigheden zijn bedoeld voor iedereen, die zijn vaardigheden en effectiviteit wil verbeteren en daarmee zijn kansen wil vergroten.

idee!anders: een belangrijke stap in uw persoonlijke ontwikkeling!

idee!anders

Medewerkers en teams helpen om effectief te werken, samen te werken, resultaten te halen en plezier te hebben in het werk. Dat is wat ons drijft en energie geeft.

Mensen presteren optimaal wanneer werkzaamheden in lijn liggen met hun persoonlijke drijfveren, competenties en talenten. Dit heeft een positieve invloed op energie, werkplezier, voldoening, productiviteit, commitment, samenwerking, verantwoordelijkheid en duurzame inzetbaarheid.

idee!anders is ervan overtuigd dat iedereen het juiste gereedschap bezit, maar het soms niet even effectief gebruikt. Wij denken in oplossingen en zetten medewerkers in hun kracht. Het inschakelen van de extern specialist, een échte professional met een frisse kijk, kan een belangrijke bijdrage leveren tot het welslagen van uw project.

idee!anders: de katalysator van uw creatieve proces …